jueves, 21 de enero de 2010

Carnestoltes 2010!

Benvolguts pirates, Peter pans, campanetes, indis, nens perduts,....Prepareu-vos...

L’escola Olivera desapareix per donar lloc a L'Escola Hogwarts de Màgia i Bruixeria. El català, el castellà, les matemàtiques, el medi,....seran substituïdes per les assignatures d’encanteris, pocions, criança de criatures màgiques i defensa contra les forces del mal,....

S’ha obert el període de matricula per inscriure a Harry Potters, Hermiones Grangers, bruixes, bruixots i altres personatges...

Us fem arribar aquest primer comunicat per animar-vos a participar i confirmar el vostre interès per anar plegats a la rua del poble; així com per demanar col·laboració a tots aquells pares i mares que vulguin o puguin donar un cop de ma.

Mantenim la idea de l’any passat. Fer una disfressa barateta, nosaltres mateixos, per anar tots iguals i poder “fer comparsa”.

S’ha pensat en quelcom molt senzill. Anem a contrarellotge. Però no volem deixar perdre la iniciativa engegada l’any passat i que els nens s’ho passin d’allò més bé.


Nens (o nenes ):HARRY POTTER Nenes (o nens): BRUIXES/BRUIXOTS

Túnica negre Túnica negre

Bufanda com la de Harry Potter Barret de bruixa/bruixot (el personalitzarem)

Escombra o vareta Escombra o vareta

Ulleres com les de Harry Potter

Com l’any passat si alguns, especialment els més grans, volen triar altres personatges. Endavant!


Pares, mares, ens animem?


Necessitem saber quans estaríeu interessats en Harrys i bruixes/bruixots per comprar el material i organitzar-nos. Si esteu interessats DESCARREGUEU, OMPLIU LA BUTLLETA I ENTREGUEU-LA AL DESPATX DE L’AMPA amb una paga i senyal de 3 euros ABANS DEL 29 de GENER.

No hay comentarios:

Publicar un comentario